Portalul Romanilor din Washington

Portalul Romanilor din Washington (Romanians in Washington) include anunturi gratuite, joburi, imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, informatii utile, evenimente din comunitatea romaneasca din Washington. Site-ul cuprinde si un web organizat pe tipuri de afaceri: agentii imobiliare si de credite, turism, asigurari, audio-video, auto, avocati, contabili, traducatori, doctori, constructii, restaurante, media, publicitate, web design, transporturi etc.Exista deja numeroase forumuri si portaluri dedicate romanilor "din intreaga lume" sau "romano-americani"-lor. Portalul RomaniLaWashington, www.romanilawashington.com este dedicat exclusiv comunitatii din Washington. Toate serviciile oferite utilizatorilor sunt gratuite.

Apreciem orice fel de ajutor sau sugestie, dar vrem sa tineti minte ca singurul scop al acestui website este de a fi util comunitatii romanesti. Romani la Washington a fost creat pentru a promova atat valorile acestei comunitati, cat si membrii ei.


Scurt istoric


Websitul a fost lansat la 1 Martie 2012, modelul si continutul websitului fiind asemanatoare celui de la Chicago (www.romanilachicago.org), autor: Mihai Lehene. Mihai este prietenul meu de suflet de la Chicago, pe vremea cand locuiam in Chicago websitul de acolo mi-a fost de foarte mare ajutor atat mie cat si multor alti membrii ai comunitatii. Ideea lui m-a inspirat si l-am rugat sa creeze un website si pentru comunitatea romaneasca din Washington. Multumim Mihai.
Administratori: Adina Bora (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) si Florin Blideran (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)


Link exchange:

(pentru a adauga site-ul dumneavoastra aici, trimiteti-ne un email folosing formularul de la "Contact")