Servicii

Companii si Servicii

  • Listeaza toate anunturile pe o pagina

  • Listeaza pe categorii

Vezi companiile din constructii

Orice anunt din Romania adaugat aici va fi sters!

Realizez logbook-uri pentru soferi comerciali in concordanta cu regulile FMCSA, folosind software autorizat. Logbook-urile sunt realizate pentru a trece oice inspectie a DOT, atat la nivel de sofer cat si la nivel de companie. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Tel: (312)-473-1726

Împrumut între oferta individuale împotriva bancare excluderea. Buna ziua, draga individuale sunt înregistrate, Banca interzis si nu aveti favoarea bancilor sau mai bine aveti un proiect sau nevoie de finantare, un fisier rau sau nevoie de bani pentru a plati facturile sau alte împrumuturi între individ deci nu ezitati sa ma contactati prin e-mail meu pentru detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Buna ziua, eu sunt un expert financiar special.Am acorda credite pentru toti oamenii grave pot rambursa mine, daca va simtiti în dificultate sau în problema de bani sunt pregatit un capital care vor fi folosite în special pentru termen scurt si lung de la 2.000 € la 900000  €  împrumuturi, puteti lua contact cu mine prin adresa mea de e-mail, care este dupa cum urmeaza : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Read more: Termina problemele de bani

As wedding photographer,I capture the natural flow of your wedding day, which creates a narrative of spontaneity. Our goal has always been to document your wedding day as it naturally unfolds. 
Our wedding photography services are available throughout Chicago, Illinois area, New York, Florida, California. Our large span of coverage in the area makes it easy for you to work with us.

http://www.cipriani-photography.com

 

Ofera finantare pentru persoane fizice si companii private aflate in dificultate financiara

Alo

numele meu este ALINA TAPPARO, eu sunt directorul adjunct afaceri Fiul lui Dumnezeu, SA in aceasta afacere, suntem acordarea de imprumuturi (finantare) la orice persoana onesta, constient, aratand majorite.Un credit de nevoi personale de la 5, 00 la 1, 700, 000.00. in cadrul GODSON compania SA ne desfasuram activitatea, in urma dat o logica strict. I-am spus ca firmei noastre

este autorizat in mod legal si are dreptul la legalizare. aceasta

De asemenea, are actiuni in bani. Rapel I si in cadrul companiei, veti obtine bani rapid, intr-o perioada de 48 de ore, un imprumut de la senzational 2% anual. O intarziere de plata:-ti rasplateasca pentru nimic primele 2 luni. Sunt experti financiare private in masura sa faca un imprumut in suma de care aveti nevoie si cu conditii care face viata mai usoara. Acestea sunt domenii in care va pot ajuta:

Cautam pentru un serviciu de imprumut la un veritabil rate ale dobanzii foarte accesibil? Prelucrate in decurs de 4 pana la 6 zile lucratoare. Ati fost in mod constant refuzat de catre banci si alte institutii financiare? Oferim imprumuturi variind de la 5, 000.00 la 10, 000, 000.00 maxima de cel putin la nivel de afaceri si de personal. oferim credite pe termen lung, alegerea de timp pentru soldul dvs.: Puteti

Achita creditul 12 - 380 luni. Finantarea proiectului de 100%.

SERVICII mele includ:

* Finantare

* Refinantare

* Ipoteci

* Credite personale (securizat)

* Credit pentru investitii

* Auto de imprumut

* Imprumut de consolidare

* Credit Corporation

* Credite de afaceri (Secure)

* Combinatie de imprumut

* Datoria de consolidare

* Linie de credit

* In al doilea rand Ipoteca

* Achizitionarea de credit

V-ati blocat, interzise bancar si nu aveti favoarea bancilor sau aveti un proiect de mai bine si nevoie de finantare, rau de credit sau au nevoie de bani pentru a plati facturile, bani pentru a investi in afaceri.

Deci, daca aveti nevoie de un imprumut de bani, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii despre termenii mei bine: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Viziunii noastre de a fi de firma de servicii financiare de alegere in construirea si gestionarea avere folosind cele mai bune instrumente pentru a asigura uperior de servicii si returneaza.

NB: Cerem tuturor oamenilor cinstiti, nu sa se abtina, deoarece pierderea de timp, este exclusa in cadrul companiei.

Motto-ul nostru este de a satisface nevoile clientilor nostri.

Multumesc

Colectam Pachete Aug 12- Aug 23

Romanian American Import Export va ofera o gama completa de solutii personalizate, de la expedieri express de colete, pachete sau conteinere exclusiv dedicate pana la transport de masini si repatrieri.

Romanian American Import Export beneficiaza de cunoştinţe locale, si europene – iar acesta este un avantaj competitiv important – combinand transportul terestru feroviar si rutier cu cel naval pentru performanţe optime de livrare. Pe de o parte, oferim o acoperire internationala, pe de alta, o prezenţă locală puternică şi o înţelegere unică a pietelor şi a clienţilor locali, cunostinte acumulate in ani de munca dedicati satisfacerii clientilor.
In prezent oferim o gamă larga de servicii standard de transport dar si solutii industriale personalizate, transport international masini sau volum al solicitarilor pentru colete sau containere.

Cu peste 10.000 de clienti, reţeaua internaţionala Romanian American Import Export leaga peste 3 tari si teritorii din Europa cu USA. Peste 28 de angajaţi care se dedica furnizarii de servicii rapide şi fiabile care depasesc asteptarile clientilor in toate judetele din Romania.

 

Misiunea noastra este satisfacerea clientului iar asta presupune un curierat rapid si in maxima siguranta ajuns la destinatia dorita.

Romanian American Imp/Exp

7421 N Western Avenue Chicago IL -60645

Main – 773-465-8695

5Pm – 9 Pm

 

www.romanianimportexport.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cristi Lupescu

Suna gratuit in Romania/international

Cum pot suna gratuit?

1. Deschide un cont pe www.roconnect.com si primesti 5 USD credit gratuit pentru a suna oriunde in lume.

2. Recomanda familei şi prietenilor şi suni GRATUIT oriunde in lume!

Recomanda serviciul nostru prietenilor şi familiei şi primesti $10 credit în contul tau RoConnect pentru fiecare recomandare finalizată cu success.

Persoanele pe care le recomanzi vor avea acces la servicii de telefonie de cea mai buna calitate si costuri reduse, iar tu primesti bani în contul RoConnect. Cu cât recomanzi mai multe persoane, cu atât mai mult vei avea de caştigat!

Avantajele RoConnect.com
- Suni oriunde in lume fara nici un fel de taxe.
- Calitate net superioara altor metode de comunicatii.
- Tarife extrem de competitive cu Romania si restul tarilor.
- Ai acces de pe telefonul fix sau mobil.
- Suni gratis oriunde si nelimitat  prin programul de referinte.
- Plati si acces online in timp real la contul tau.
- Optiunea Numar de Romania cu minute nelimitate.

Pentru mai multe informatii sau inscrieri, te invitam sa vizitezi www.roconnect.com sau sa ne contactezi prin telefon la 1.866.662.4965

Ia-ti Numar de Romania si primesti apeluri nelimitate

Ia-ti Numar de Romania prin RoConnect.com si primesti apeluri nelimitat pe telefonul tau din SUA sau Canada.
Familia sau prietenii te suna din Romania pe un numar de telefon romanesc cu tarif local pentru ei, iar tu primesti un numar nelimitat de apeluri pe telefonul de SUA sau Canada.

• Platesti doar $7.99 in schimbul unui numar nelimitat de apeluri.
• Raspunzi pe telefonul tau mobil sau fix din SUA sau Canada.
• Fara taxe, fara contract, fara taxe de anulare.
• Calitate excelenta a legaturilor telefonice si afisare Caller ID.

Prin acelasi cont RoConnect.com, suni in Romania/international:

• Optiunea de a suna nelimitat in Romania si alte 30 de tari.

• De pe orice telefon mobil sau fix prin numere de acces din SUA si Canada.
• De pe iPhone sau Android prin conexiunea de internet- RoConnect VoIP.
• De pe PC prin conexiunea la internet- RoConnect VoIP.

Pentru mai multe informatii sau inscrieri, te invitam sa vizitezi www.roconnect.com sau sa ne contactezi prin telefon la 1.866.662.4965

Owner Operators - Dispatch Fee as low as 8% mtsexp: Looking to be hauling the best loads out there?

We average:

 

- Dry Van $1.8/mile off season, $2/mile during season

 

- Reefer  $2/mile off season, over $2.2 during season

 

- Flat/Step deck over $2.4 at all times

 

Call me, we NEVER run out of freight.

 

Dispatch fee as low as 8% for people who qualify.

 

Call Nick 773-675-2475 or This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Dispatch services - Companies only!

Professional dispatch company offering highest quality service and best paid loads in the industry. Dry/Van/Specialized and seasonal freight. Have several trucks? Have your own dispatcher for chop change. Call today for details and pricing. 773-675-2475 ,or This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Safety Services/Loadbooks/Safety audit preparation

We offer assistance for any trucking safety related issues at the lowest prices. Call 773-675-2475 for questions and pricing, or This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Interior Design & Arhitectura

Suntem o echipa multi-disciplinara de designeri,arhitecti si decoratori de interior, fascinati de ideea unui spatiu optim compartimentat, atragator pentru ochi si foarte comfortabil.

Portfoliul cuprinde proiecte rezidentiale, birouri, spatii comerciale si institutii. Acest portfolio poate fi gasit pe http://opensquaredesign.com/

Suntem obisnuiti cu colaborari fata in fata, prin telefon sau prin email. Preturile variaza in functie de proiect.

 

Pentru informatii, scrieti-ne un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunati la 347-595-0515.

Oferta împrumut Fond de comert cu încredere

 

Bună ziua,

Ai nevoie de un împrumut financiar, împrumut acasă, credit de investitii, credit auto, de consolidare a datoriilor, împrumuturi consolidare a datoriilor și mai mult. Contactati-ne azi și să ne anunțați suma de care aveți nevoie pentru ca noi să poți oferi mai multe informații și afirmațiile pe care le pașii de urmat pentru a obține acest gata în cel mai scurt timp posibil, la o rată rezonabilă. Serios și cinstit de contact ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Colectam Pachete pentru Container 4/27/13

Romanian American Import Export va ofera o gama completa de solutii personalizate, de la expedieri express de colete, pachete sau conteinere exclusiv dedicate pana la transport de masini si repatrieri.
Romanian American Import Export beneficiaza de cunoştinţe locale, si europene – iar acesta este un avantaj competitiv important – combinand transportul terestru feroviar si rutier cu cel naval pentru performanţe optime de livrare. Pe de o parte, oferim o acoperire internationala, pe de alta, o prezenţă locală puternică şi o înţelegere unică a pietelor şi a clienţilor locali, cunostinte acumulate in ani de munca dedicati satisfacerii clientilor.
In prezent oferim o gamă larga de servicii standard de transport dar si solutii industriale personalizate, transport international masini sau volum al solicitarilor pentru colete sau containere.

Cu peste 10.000 de clienti, reţeaua internaţionala Romanian American Import Export leaga peste 3 tari si teritorii din Europa cu USA. Peste 28 de angajaţi care se dedica furnizarii de servicii rapide şi fiabile care depasesc asteptarile clientilor in toate judetele din Romania.

 

Misiunea noastra este satisfacerea clientului iar asta presupune un curierat rapid si in maxima siguranta ajuns la destinatia dorita.

Romanian American Imp/Exp

7421 N Western Avenue Chicago IL -060645

Main – 773-465-8695

5Pm – 9 Pm

www.romanianimportexport.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cristi Lupescu

Transportam Pachete Sua Romania

Romanian American Import Export va ofera o gama completa de solutii personalizate, de la expedieri express de colete, pachete sau conteinere exclusiv dedicate pana la transport de masini si repatrieri.
Romanian American Import Export beneficiaza de cunoştinţe locale, si europene – iar acesta este un avantaj competitiv important – combinand transportul terestru feroviar si rutier cu cel naval pentru performanţe optime de livrare. Pe de o parte, oferim o acoperire internationala, pe de alta, o prezenţă locală puternică şi o înţelegere unică a pietelor şi a clienţilor locali, cunostinte acumulate in ani de munca dedicati satisfacerii clientilor.
In prezent oferim o gamă larga de servicii standard de transport dar si solutii industriale personalizate, transport international masini sau volum al solicitarilor pentru colete sau containere.

Cu peste 10.000 de clienti, reţeaua internaţionala Romanian American Import Export leaga peste 3 tari si teritorii din Europa cu USA. Peste 28 de angajaţi care se dedica furnizarii de servicii rapide şi fiabile care depasesc asteptarile clientilor in toate judetele din Romania.

 

Misiunea noastra este satisfacerea clientului iar asta presupune un curierat rapid si in maxima siguranta ajuns la destinatia dorita.

Romanian American Imp/Exp

7421 N Western Avenue Chicago IL -060645

Main – 773-465-8695

5Pm – 9 Pm

www.romanianimportexport.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cristi Lupescu

Trimite Pachete In Romania

Romanian American Import Export va ofera o gama completa de solutii personalizate, de la expedieri express de colete, pachete sau conteinere exclusiv dedicate pana la transport de masini si repatrieri.
Romanian American Import Export beneficiaza de cunoştinţe locale, si europene – iar acesta este un avantaj competitiv important – combinand transportul terestru feroviar si rutier cu cel naval pentru performanţe optime de livrare. Pe de o parte, oferim o acoperire internationala, pe de alta, o prezenţă locală puternică şi o înţelegere unică a pietelor şi a clienţilor locali, cunostinte acumulate in ani de munca dedicati satisfacerii clientilor.
In prezent oferim o gamă larga de servicii standard de transport dar si solutii industriale personalizate, transport international masini sau volum al solicitarilor pentru colete sau containere.

Cu peste 10.000 de clienti, reţeaua internaţionala Romanian American Import Export leaga peste 3 tari si teritorii din Europa cu USA. Peste 28 de angajaţi care se dedica furnizarii de servicii rapide şi fiabile care depasesc asteptarile clientilor in toate judetele din Romania.

 

Misiunea noastra este satisfacerea clientului iar asta presupune un curierat rapid si in maxima siguranta ajuns la destinatia dorita.

Romanian American Imp/Exp

7421 N Western Avenue Chicago IL -60645

Main – 773-465-8695 5Pm – 9 Pm

 

www.romanianimportexport.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cristi Lupescu

Lectii de pian

Numele meu e Madalina Petric si sunt profesoara de pian cu experienta in domeniu de peste 20 de ani.Am terminat conservatorul in Romania si pentru cei interesati in lectii de pian in Fairfax,Va,ma pot contacta la nr de tel 302-381-4237.Multumesc si va astept cu drag.

Fotografie de nunta

Ai nevoie de un fotograf profesionist pentru nunta ta ?

Montclair Studio ofera servicii de fotografie de peste 5 ani pentru zonele din Pennsilvania, New Jersey si New York.

Pachete foto includ :

8 ore pentru ziua nuntii

albume foto digitale

1 sau 2 fotografi

DVD cu toate imaginile retusate digital

 

Pentru a vedea exemple ale fotografiei noastre, ne puteti vizita site-ul la www.montclairstudio.com

 

Pentru mai multe informatii ne puteti suna la 862.239.6915 sau ne puteti trimite email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Atlas Shipping NY

Atlas Express NY - ofera transport cu avionul 7-10 zile

4552 43rd St, Sunnyside,
NY, 11104
Tel. 718-729-2402

email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://www.transporturi-sua.ro/

Inscrie-te pe www.SmartCalls.ro 2 Euro BONUS !!!!

Nou !!!

Acum acceptam si plati prin paypal si moneybrookers.

Alimenteaza-ti contul folosind PayPal.com sau MoneyBrookers.com si primesti un voucher in valoare de 2 Euro !!!!

Inregistrare GRATUITA pe SmartCalls.ro !

- Fara abonament
- Contul nu expira niciodata
- Plata online cu card bancar
- Apeluri gratuite in reteaua SLC
- Taxarea se face la secunda
- Fara costuri ascunse.

GRATUIT!!!
Daca doresti iti dam si numar de Romania pentru a primi apeluri pe telefonul tau.

Se pot folosi aplicatii pentru windows, iphone, android sau symbian.

Te asteptam pe www.smartcalls.ro.

Magazine

Din pacate in zona Washington nu sunt magazine romanesti dar sunt cateva magazine care comercializeaza produse asemanatoare produselor romanesti.

Russian Gourmet

Adrese:

1. 11431 Rockville Pike #B, Rockville MD 20852, Tel, 301-816-0550

2. 468 Elden Street, Herndon MD, Tel, 703-707-8181

3. 9980 Main Street, Fairfax VA, Tel, 703-537-0858

4. 1396 Chain Bridge Road, McLean VA, Tel, 703-760-0680

5. 907 Slaters Lane, Alexandria VA, Tel. 703-299-4627


Euro Foods international

5902 N Kings Hwy,Alexandria VA 22303, Tel: 703-317-9133

Wilson Farms Meat

Gasiti produse din carne: ceafa de porc, carne afumata, slanina, carne de miel etc.

9292 Old Dumfries Rd, Catlett, VA 20119, Tel. 540-788-4615